Un adolescent a smuls telefonul unui cerșetor, în stația din centrul Sucevei, dar a fost urmărit de un bun samaritean care a recuperat bunul sustras. Dosar penal întocmit de polițiști

Un adolescent a smuls telefonul unui cerșetor, în stația din centrul Sucevei, dar a fost urmărit de un bun samaritean care a recuperat bunul sustras
La 13 septembrie 2024, la ora 20:50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de Constantin E., de 42 de ani, din comuna Udești, despre faptul că i-a fost furat telefonul mobil.

În urma cercetărilor, afost identificat apelantul, cunoscut de către organele de poliție ca fiind cerșetor pe raza municipiului Suceava.

Din discuțiile purtate cu acesta a rezultat faptul că în timp ce se afla în stația TPL 22 Decembrie din centrul orașului, o persoană necunoscută de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 13 ani, slabă, cu părul scurt și brunet, i-a sustras telefonul mobil Samsung A21S, de culoare negru, din mână, după care a luat-o la fugă pe strada Nicolae Bălcescu.
{inAds}

Un martor al evenimentului, bărbat necunoscut, de aproximativ 50 de ani și 1.80 metri înălțime, a pornit în urmărirea minorului și l-a ajuns pe acesta în zona cafenelei Zireto de pe strada Nicolae Bălcescu, iar când a încercat să îl prindă, minorul a scăpat telefonul în cauză, distrugându-i display-ul, după care a continuat să fugă într-o direcție necunoscută. Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 ani a recuperat telefonul și i l-a înapoiat victimei Constantin E., după care a plecat și acesta într-o direcție necunoscută, iar Constantin E. a sesizat organele de poliție despre eveniment prin intermediul 112.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de „furt” și „distrugerea”.
Mai nouă Mai veche