Un bărbat din Ilișești și-a făcut milă de doi consăteni care l-au rugat să îi ducă acasă cu mașina și aceștia i-au furat telefonul mobil

Un bărbat din Ilișești și-a făcut milă de doi consăteni care l-au rugat să îi ducă acasă cu mașina și pasagerii i-au furat telefonul mobil
Sâmbătă, 14 septembrie 2024, la ora 14:50, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați de Rodica P. cu privire la faptul că i-a fost furat telefonul mobil.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 12:45, soții Ilie și Rodica P. s-au deplasat cu autoturismul Volkswagen de la locuința de domiciliu spre supermarketul ,,La Savu” din Ilișești, județul Suceava, cu scopul de a cumpăra alimente.

În momentul în care cei doi au ajuns la supermaket, femeia a coborât din autoturism, din partea dreapta față, lăsând telefonul mobil pe preșul scaunului dreapta față, iar bărbatul a rămas pe scaunul șoferului, așteptând-o pe soția sa să termine de făcut cumpărăturile.
{inAds}

La un moment dat, din supermarket au ieșit două persoane din localitate, care l-au întrebat pe bărbat dacă îi poate duce cu autoturismul la domiciliul lor din Ilișești.

Bărbatul l-a recunoscut Dorin C., pe care îl știe din vedere, așa că a acceptat rugămintea acestora și i-a dus cu autoturismul său până la domiciliu.

După ce i-a lăsat pe cei doi la domiciliu, bărbatul s-a reîntors la supermarket pentru a o lua pe soția sa, însă când aceasta s-a urcat în autoturism a constatat că telefonul mobil a dispărut, cei doi acuzându-l pe Dorin C. de comiterea furtului.

Păgubita a depus plângere pentru infracțiunea de furt.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche