Un șofer beat a adormit cu capul pe volan, în mijlocul drumului, la Negrileasa

Un șofer beat a adormit cu capul pe volan, în mijlocul drumului, la Negrileasa
La data de 15 septembrie 2024, în jurul orelor 19:20, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe DC 31, în localitatea Negrileasa, comuna Stulpicani, județul Suceava, polițiștii au observat un autoturism Audi care staționa cu motorul pornit în mijlocul drumului, pe partea carosabilă, fără să mai fie loc pentru trecerea altui autovehicul din nici un sens.

Pe scaunul șoferului, singur în autoturism, se afla un bărbat care dormea cu capul pe volan.

Conducătorul auto a fost trezit și identificat ca fiind Vasile Ș., cu domiciliul în localitatea Negrileasa, comuna Stulpicani, județul Suceava, care dormea.
{inAds}

Bărbatul emana halenă alcoolică și se afla în vădită stare de ebrietate, motiv pentru care nu a putut prezenta documentele sale sau ale autoturismului.

Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul și-a exprimat consimțământul scris cu privire la efectuarea examinării fizice și prelevarea de mostre biologice de sânge de la acesta.

Cadrele medicale au procedat la recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a procedat la verificarea în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit faptul că bărbatul deține permis de conducere valabil pentru toate categoriile.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Mai nouă Mai veche