VIDEO Tentativă de viol la Șcheia. Suspectul a fost reținut în arest

Tentativă de viol la Șcheia. Suspectul a fost reținut în arest
Vineri, 27 septembrie 2024, o femeie din comuna Șcheia a sesizat autoritățile cu privire la faptul că Iulian Cornel B., din localitate, a încercat să o violeze. Sâmbătă, în cadrul raziei organizate de polițiști, în urma activităților informativ-operative efectuate de către lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia, aceștia l-au identificat pe suspect și l-au condus la sediul secției de poliție în vederea efectuării actelor de urmărire penală.

Totodată, a fost dispusă examinarea medico-legală a persoanei vătămate de către medicul specialist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava.

Cu ocazia activităților de cercetare penală desfășurate de către organele de cercetare penală a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect pentru săvârșirea infracțiunii „tentativă la viol”.
{inAds}

Organele de cercetare penală au dispus reținerea suspectului pe o durată de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

VIDEO:

Mai nouă Mai veche