Aproape 300 de joburi oferite la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Suceava, Rădăuți și Fălticeni

Aproape 300 de joburi oferite la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Suceava, Rădăuți și Fălticeni
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți de vineri, 11 octombrie 2024, la ora 10:00, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, fără limite de vârstă sau nivel de studii, iar solicitanţii rezidenţi în alte localităţi din judeţ pot participa la bursa din Fălticeni (sediu, ora 9:00) sau la Rădăuţi (Casa Germană, ora 9:00).

Bursa din Suceava va oferi cadrul de interviuri cu cei 28 de angajatori, care au confirmat prezența și pot promova afacerea în spațiul dedicat evenimentului, standuri de suport pentru grupuri vulnerabile(tineri NEETs, persoane cu dizabilități, etnici romi, refugiați), standul Cursurilor de calificare gratuite, precum și standuri informative referitoare la: ocupare în străinătate prin rețeua EURES, mecanismul de subvenționare în economia socială, subvenții pentru angajatori prin ucenicia la locul de muncă și standul de suport acordat beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice.

Până la monitorizarea statistică din data de 10 octombrie 2024, la Suceava locurile vacante înregistrate au ajuns la 187 de oferte, la acestea adăugându-se și cele peste 90 de locuri din Fălticeni și Rădăuți. 
{inAds}

Oferta este diversificată și extinsă, comparativ cu edițiile anterioare, ajungând deja la peste 54 de poziții vacante destinate candidaților cu studii superioare, ceea ce reprezintă o creștere semnificativă în numărul de oportunități disponibile. 

Ariile ocupaționale prezente în oferta bursei reflectă diversitatea oportunităților disponibile pentru candidați calificați sau necalificați: educatie, IT, desen tehnic și design, inginerie, marketing, controlul calitații, etc. 

Domeniile de activitate cele mai ofertante sunt: construcţiile, alimentație publică, HORECA, confecții încălțăminte și textile,fabricarea de mobilă, fabricarea hârtiei și a cartonului ondulat.
Mai nouă Mai veche