Bărbat cu permisul anulat identificat în trafic la volanul unui autoturism, pe strada Universității din Suceava

Bărbat cu permisul anulat identificat în trafic la volanul unui autoturism, pe strada Universității din Suceava
La data de 1 octombrie 2024, la ora 07:55, patrula de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică - Poliția Municipiului Suceava, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu cu autospeciala, pe raza municipiului Suceava, pe direcția de mers dinspre strada Universității către bulevardul 1 Mai, au observat autoturismul Audi A4, despre care aveau indicii cu privire la faptul că autoturismul în cauză are ITP expirat.

La volan a fost identificat Bogdan A., de 45 de ani, din municipiul Suceava.

Conducătorul auto a înmânat cartea de identitate, certificatul de nmatriculare, certificatl ITP expirat din data de 12 iulie 2024 și polița RCA valabilă la data opririi.
{inAds}

Cu privire la permisul de conducere, acesta a declarat faptul că nu deține permis de conducere, întrucât l-a predat la sediul Poliției Municipiului Suceava.

Cu ocazia verificării în bazele de date ale Poliției Române cu aplicația E-DAC, s-a constatat faptul că cel în cauză figurează cu permisul anulat din data de 5 iulie 2023.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Totodată, a fost întocmit proces-verbal de contravenție pentru lipsă ITP, cu amendă în valoare de 3.300 lei, și ca măsură complementară a fost reținut certificatul de înmatriculare.
Mai nouă Mai veche