Kaufland Burdujeni se deschide joi dimineață

Kaufland Burdujeni se deschide joi dimineață
Kaufland România deschide joi, 17 octombrie, al doilea magazin din Suceava, în cartierul Burdujeni, investiție prin care creează 70 de locuri de muncă.

Hipermarketul se află pe str. Calea Unirii, nr. 35, și are o suprafață totală de peste 5.000 mp, dintre care aproape 2.600 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul va fi deschis pentru public începând de joi, 17 octombrie, și va avea un program de funcționare zilnic cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Cu ocazia inaugurării, vor fi oferite promoții speciale la alimente și produse non-alimentare, precum și 30% reducere la toată gama de articole de gătit, în limita stocului disponibil.
{inAds}

Parcarea magazinului are o capacitate totală de peste 210 locuri, dintre care 10 destinate persoanelor cu dizabilități și opt pentru părinți. Magazinul beneficiază și de 3 locuri de acces la stația de încărcare pentru mașinile electrice și de nouă rastele pentru biciclete.

De asemenea, magazinul este dotat cu patru case de marcat standard și alte opt case express, de tip self check-out. Totodată, clienții magazinului pot beneficia de serviciul K-Scan prin care pot scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș, plata fiind finalizată ulterior, la casele de marcat de la ieșire.

În galeria comercială vor funcționa farmacia Ropharma, brutăria și cofetăria Palibo Creme, Inmedio, magazinul de produse naturiste Dr. Green, servicii de schimb valutar și un bancomat.

Magazinul dispune și de un spațiu unde clienții pot recicla ambalaje din plastic, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri), garanția de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul „Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.
Mai nouă Mai veche