Nașul lui Simion a fost mutat pe primul loc la Camera Deputaților, pe lista AUR Suceava. Virgiliu Gheorghe, candidat de import pe primul loc la Senat

Nașul lui Simion a fost mutat pe primul loc la Camera Deputaților, pe lista AUR Suceava. Candidat de import pe primul loc la Senat
Afaceristul Petrică Negrea, nașul de cununie al președintelui AUR, George Simion, anunțat de mult timp pe primul loc pe lista de candidați AUR Suceava pentru Senat, a fost mutat de finul său pe prima poziție pe lista pentru Camera Deputaților.

În locul nașului Negrea, George Simion l-a pus pe primul loc pe lista pentru Senat pe Virgiliu Gheorghe, biofizician și doctor în bioetică, vicepreşedintele Institutului de Cercetări Psihosociale şi Bioetică Bucureşti, coordonator al secțiunii științifice a revistei Familia Ortodoxă și autor al mai multor volume, printre care amintim „Fața nevăzută a homosexualității”, „Efectele televiziunii asupra minții umane” și „Pornografia, maladia secolului XXI”.

Se pare că Virgiliu Gheorghe ar fi ajuns în vârful listei pe filiera George Becali, cu care este asociat în firma Imunomedica Provita SRL, societate care deține o clinică medicală din București.
{inAds}

Locul al doilea pe lista AUR Suceava pentru Senat va fi ocupat de Ionel Vasiliu, președintele interimar al filialei județene. 

La Camera Deputaților, primul loc va fi ocupat de afaceristul Petrică Negrea, proprietar al hotelurilor Zimbrul și Alpin Rarău din Câmpulung Moldovenesc și Toaca Bellevue din Gura Humorului. 

Petrică Negrea este nașul de cununie al lui George Simion și este cel care i-a organizat la hotelul Toaca Bellevue mari petreceri de Revelion și la botezul copilului politicianului.

Pe locul al doilea la Camera Deputaților se află actualul parlamentar Florin Pușcașu, urmat de Veronica Grosu și Daniel Prelipcean.
Mai nouă Mai veche