Un bărbat din Dolhasca este autorul jafului armat de la o bancă din Iași. Suspectul a fost arestat preventiv

Un bărbat din Dolhasca este autorul jafului armat de la o bancă din Iași. Suspectul a fost arestat preventiv
Autorului tâlhăriei calificate de la o agenţie bancară din municipiul Iaşi a fost identificat şi dus la audieri, la o săptămână de la comiterea faptei. Acesta este Vasile Iulian Dulap, de 37 de ani, din satul Gulia, orașul Dolhasca, judeţul Suceava.

Joi, 26 septembrie, bărbatul, având capul acoperit a intrat în sediul unei unităţi bancare din Iaşi, ameninţând angajaţii cu un obiect care părea a fi un pistol şi cerându-le bani. 

Suspectul nu a reuşit să găsească bani şi a fugit. În urma incidentului nu au fost persoane rănite.
{inAds}

„În urma unui complex de activităţi investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi, s-a reuşit identificarea autorului tâlhăriei calificate din data de 26 septembrie 2024, de la o agenţie bancară din municipiul Iaşi, fiind vorba de un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Suceava. Astfel, în cursul zilei de 04 octombrie poliţiştii au depistat persoana în cauză, pe raza judeţului Suceava, fiind pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, bănuitul urmând să fie condus la audieri”, a anunţat IPJ Iaşi.
 
Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți care a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Mai nouă Mai veche