Un bărbat a murit în timp ce se întorcea de la cules bureți, la Vicovu de Jos

Un bărbat a murit în timp ce se întorcea de la cules bureți, la Vicovu de Jos
Marți, 15 octombrie 2024, la ora 16:00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați de către personalul ambulanței din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava cu privire la decesul unui bărbat.

În localitatea Vicovu de Jos, județul Suceava, pe drumul național DN 2H a fost indentificată o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava în interiorul căreia se afla persoana decedată Gheorghe C., în vârstă de 67 de ani, din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi, județul Suceava.

Din primele verificări s-a constatat faptul că bărbatul s-a deplasat cu prietenii săi, Gheorghe I. și Mihai Z. pe raza comunei Brodina ca să culeagă ciuperci. La întorcere, în timp ce se afla în autoturism, pe bancheta din spate, bărbatul a început să se simtă rău, acuzând durerei în piept.
{inAds}

Șoferul autoturismului Mihai Z. a apelat 112, cerând sprijinul unei ambulanțe, cu care s-a intersectat pe drumul național DN 2H de pe raza localității Vicovu de Jos.

Bărbatul a fost transferat în interiorul ambulanței, loc unde acesta a fost resuscitat de personalul medical, iar după ce manevrele nu au dat rezultate a fost constatat decesul acestuia.

Procedând la examinarea cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Bărbatul se afla în evidenţe cu afecțiuni cardiace.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuţi în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tututor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche