Un tânăr a murit după ce s-a înecat cu mâncare, la Preutești

Un tânăr a murit după ce s-a înecat cu mâncare, la Preutești
Marți, 15 octombrie 2024, la ora 14:30, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Preutești, județul Suceava, au fost sesizați prin 112 de către personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Fălticeni despre faptul că Ion S. a decedat.

Din discuțiile purtate cu mama victimei a rezultat faptul că în jurul orelor 14:20 fiul său a venit de la barul din sat, în stare de ebrietate. S-a așezat în fața casei, pe o treapta de lângă fântână, ascultând muzică la o boxă. În timpul ce se afla pe treapta din fața casei acesta mânca și consuma băuturi alcoolice.

La un moment dat, femeia a observat că fiul ei s-a înecat, a încercat să îl ajute, solicitând și sprijinul unui vecin, însă vîzând că nu pot să îl ajute a apelat serviciul 112 solicitând un echipaj medical.
{inAds}

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Fălticeni care au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, declarând decesul.

În urma verificării sumare a cadavrului, s-a constatat că nu prezintă semne vizibile de violență pe suprafața externă a corpului.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei cadavrului, care a fost depus la morga Spitalului Fălticeni.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tututor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche