VIDEO Tandemul Băișanu - Nedea s-a destrămat. Scandal mare în filiala S.O.S Suceava. „Am fost trădat!”

Este scandal mare în filiala județeană Suceava a Partidului S.O.S România. Format după ce fostul lider Andrei Necșulescu a fost exclus din partid în vară, tandemul Băișanu - Nedea s-a destrămat acum la doar câteva zile după înregistrarea candidaturilor pentru cele două camere ale Parlamentului României.

Cel mai vizibil și activ membru al organizației, Gheorghe Nedea, a răbufnit pe Facebook după ce noul președinte al organizației, Alexandru Băișanu, l-a pus abia pe locul al cincilea pe de candidați ai partidului pentru Senatul României.

„Patru ani de zile am promovat-o pe Diana Șoșoacă. Știți foarte bine că la alegerile din vară am fost chemat pentru a da o mână de ajutor. Însă am fost păcălit, m-am lăsat păcălit de acești nemernici care m-au trădat. M-au vândut. Nu mi-au dat locul potrivit. M-au pus pe locul al cincilea la Consiliul Local și pe locul al nouălea la Consiliul Județean. Și acum filiala Suceava S.O.S m-a umilit într-un hal fără de hal, m-a pus pe poziția cinci la Senat”, a spus Nedea.
{inAds}

Totodată, Nedea a anunțat că va face mai multe dezvăluiri luni seară, într-un streaming video live pe pagina lui de Facebook. 

VIDEO:

Mai nouă Mai veche